GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN DUITSLAND | PERFECT FIT UP TO CUP F

Verzenden & Retourneren

Verzenden

U betaalt bij Cyell geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en Duitsland.
Als u in Nederland op werkdagen vóór 12:00 uur besteld ontvangt u de bestelling de volgende dag in huis (m.u.v. feestdagen). Voor het retourneren van artikelen is de koper verantwoordelijk voor de retourkosten. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzender.

Voor bestellingen vanuit landen buiten Nederland en Duitsland is de koper verantwoordelijk voor de verzend- en retourkosten. Hieronder vindt u een overzicht van de verzendkosten. Het is niet mogelijk om België en Luxemburg te selecteren als afleveradres via onze webshop.

Tarieven Pakketten Internationaal EU  Prijs
Andorra € 34,95
Bulgarije € 23,50 
Denemarken € 11,00 
Duitsland GRATIS
Estland € 14,52 
Finland € 11,16 
Frankrijk € 9,51 
Griekenland € 18,78 
Groot-Brittannië (excl. kanaaleil.) € 6,75 
Hongarije € 7,66 
Ierland € 13,18 
Italië € 9,67 
Kroatië € 19,95
Letland € 14,70 
Litouwen € 14,94 
Monaco € 16,95
Nederland GRATIS
Nederlandse Antillen € 24,30
Noorwegen € 34,95
Oostenrijk € 7,62
Polen € 9,41
Portugal € 10,08
Slovenië € 16,69
Slowakije € 7,90
Spanje € 10,08
Tsjechië € 7,44
Zweden € 15,05

 

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met uw artikelen, dan kunt u deze ruilen of retourneren binnen 14 dagen. De kosten voor het retour sturen van artikelen, binnen en buiten Nederland, zijn voor de klant.

  1. U stuurt altijd het retourformulier (reeds ontvangen bij uw bestelling) volledig ingevuld mee met uw retourpakket;
  2. Uw retour vindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling plaats;
  3. Indien wij uw retour in goede orde (met ingevuld retourformulier, ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvangt u binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan;
  4. Stuur het pakket via het postkantoor retour met de bijgevoegde adressticker. U bent zelf verantwoordelijk voor de retour kosten en aansprakelijk voor de aankomst van uw retourzending. Wij raden u dan ook aan om uw pakket te retourneren met track & trace en het bewijs van verzending goed te bewaren. Op uw verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar uw pakket zich bevindt. De kosten voor uw retourzending kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzender.

Omruilen

Wilt u een artikel omruilen, dan stuurt u het te ruilen artikel retour op de bovengenoemde wijze. U ontvangt uw aankoop bedrag binnen tien werkdagen na ontvangst van het pakket terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan. U kunt online direct het juiste artikel opnieuw bestellen.

 

 

 

 

Winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Afrekenen